صفحه 2 از 9 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 88

موضوع: قطعات لازم برای یادگیری تابلو روان

  1. #11
    مدیریت سایت LightIran آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    1,119
    تشکر
    224
    تشکر شده 1,440 بار در 641 پست
    چرا از ال ای دی خود رنگ هم میشه استفاده کرد ولی زاویه دید و نور خوبی نداره ولی برای شب ایرادی بوجود نمیاد
    برای ساخت اینجور تابلوها باید از اوال استفاده بشه چون باعث پیوستگی و خوانایی متون میشه!
    زاویه دید بستگی به کارخانه سازنده داره ولی در حالت کلی زاویه دید نوع اوال بیشتر و بهتر از انواع دیگست.
    ال ای دی های شیشه های هایبرایت اولا از لحاظ ظاهری متفاوت هستند و دوما از لحاظ نوری و زاویه دید!این نوع زاویه دید بسیار کمی دارند و اصلا برای تابلو مناسب نیستند

    موفق باشید
    You can if you want!Trust Me
    تنها غیرممکن غیرممکن است پس تلاش کنید!

  2. کاربران زیر از این پست مفید LightIran تشکر نموده اند:

    (IOJOI) (08-17-2014)

  3. #12
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    خوب بریم سراغ طراحی تابلو روان...
    من با زبان C و کدویزن کار میکنم.
    در ادامه یه شماتیک و برنامه مینویسم و با اعضای انجمن اشکالات رو برطرف و توسعه میدیم.

  4. کاربران زیر از این پست مفید (IOJOI) تشکر نموده اند:

    LightIran (08-17-2014)

  5. #13
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    از ساده ترین حالت یعنی یه دات ماتریس 8*8 شروع میکنیم و سعی میکنیم یک حرف رو نمایش و حرکت بدیم:
    مواردی که به نظر خودم ساده میاد رو رد میشم و توضیح نمیدم ولی اگه دوستان ابهامی داشتن مطرح کنند تا در موردش بحث کنیم.
    اگه طرح یا برنامه بهتری داشتید پیشنهاد بدید و اگه مطلب اشتباهی یا اشکالی در برنامه و طرح دید حتما عنوان کنید.
    میکروی بکار برده شده مگا 32 و کریستال 16 مگ.
    اگه کسی خواست خودش دات ماتریس ببنده اند های هر سطر رو بهم و کاتد های هر ستون رو بهم وصل میکنیم.
    برای اتصال دات ماتریس به میکرو روی هر پین پورت (Aیا B) مقاومت 220 اهم برای محدود کردن جریان کشیده شده از میکرو قرار داده.
    شماتیک مدار (به خاطر مبتدی بودن شرمنده) :



    سطرها رو به پورت A و ستون ها رو به پورت B وصل کردم.
    برای نمایش یک حرف کد هگز اون رو بدست میاریم.من از نرم افزار زیر استفاده کردم:

    MXCODER.zip

    بوسیله پورت A دیتا رو روی سطر ها میفرستیم و بوسیله پورت B ستون ها رو به ترتیب انتخاب میکنیم.
    برنامه زیر یک حرف رو بصورت ثابت نمایش میده:

    کد:
    #include <mega32.h>
    #include <delay.h>
    #define xtal 16000000
    unsigned char k;
    unsigned char arr[8]={0x7E, 0x33, 0x33, 0x3E, 0x33, 0x33, 0x7E, 0x00};
                                             
    void main(void)
    {
    
    PORTA=0xFF;
    DDRA=0xFF;
    
    PORTB=0xFF;
    DDRB=0xFF;
    
    while (1)
            {
                    for(k=0;k<=7;k++)
                    {
                            PORTA=arr[k];
                            PORTB&=~(1<<k);
                            delay_ms(2);
                            PORTB=0xFF;
                    }
            } 
    }
    در مورد تاخیر موجود در برنامه اگه زمان رو از 3 میلی بیشتر بکنید جاروب ستون ها به چشم میاد و اگه زمان رو خیلی کم بکنید شدت نور هم کم میشه.
    در مرحله بعد سعی میکنیم که همین حرف رو حرکت بدیم:
    کد:
    Chip type               : ATmega32A
    Program type            : Application
    AVR Core Clock frequency: 16.000000 MHz
    Memory model            : Small
    External RAM size       : 0
    Data Stack size         : 512
    *******************************************************/
     
    #include <mega32.h>
    #include <delay.h>
    #define xtal 16000000
    unsigned char k;
    int i;
    int j;
    unsigned char arr[24]={0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x38,0x20,0x20,0x20,0xA0,0x20,0x20,0x38,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00};
                                          
    void main(void)
    {
    
    PORTA=0xFF;
    DDRA=0xFF;
    
    PORTB=0xFF;
    DDRB=0xFF;
    
    while (1)
            {       
              for(i=0;i<=16;i++)
                  {   
                       j=j+i;
                       for(k=0;k<=7;k++)
                       {
                            PORTA=arr[j];
                            PORTB&=~(1<<k);
                            delay_us(900);
                            PORTB=0xFF;
                            j++;
                       } 
                       j=0;
                       delay_ms(45);
                  }      
               
            }
    }
    این برنامه حرف رو از راست به چپ حرکت میده ولی با هر شیفت به راست یه چشمک هم دیده میشه...
    ویرایش توسط (IOJOI) : 08-20-2014 در ساعت 09:52 PM

  6. کاربران زیر از این پست مفید (IOJOI) تشکر کرده اند:

    agraphic (08-18-2014),LightIran (08-18-2014)

  7. #14
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    ممنون
    ولی خیلی خوب میشد یه فیلمی هم ازش میگرفتی میذاشتی!اینجوری مشکلی هم اگر بود قابل حل بود!
    من چون فعلا دسترسی به دات ماتریس ندارم امکان تست عملی ندارم

  8. #15
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط agraphic نمایش پست ها
    ممنون
    ولی خیلی خوب میشد یه فیلمی هم ازش میگرفتی میذاشتی!اینجوری مشکلی هم اگر بود قابل حل بود!
    من چون فعلا دسترسی به دات ماتریس ندارم امکان تست عملی ندارم
    چشم قرار میدم.دات ماتریس سفارش دادم ولی اخر هفته بدستم میرسه .فعلا با همون ال ای دی دات ماتریس کار میکنم.

  9. #16
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    در حالت نمایش یه حرف ثابت عملکردش خوبه(حجم همه چهار فیلم 15 مگ):
    http://s5.picofile.com/file/81357799..._0246.mp4.html
    حرکت حرف:
    http://s5.picofile.com/file/81357804..._0243.mp4.html
    فعلا نورش کمه و اگه سرعتش رو پایین بیارم چشمک زدنش خیلی زیاد میشه :

    http://s5.picofile.com/file/81357809..._0249.mp4.html
    http://s5.picofile.com/file/81357814..._0247.mp4.html

  10. کاربران زیر از این پست مفید (IOJOI) تشکر کرده اند:

    b_cral (05-16-2016),LightIran (08-19-2014)

  11. #17
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    در حالت عادی زمان تاخیر که گذاشتی زیاده! برای هر حلقه 2 میلی ثانیه که چون 8 بار اجرا میشه در کل میشه 16 میلی ثانیه که فرکانس کلی میاد حول و حوش 65 هرتز که چشمک میزنه و درست نیست!حداقل فرکانس رو 100 هرتز در نظر بگیر که برا این منظور میشه حدود 1.2 میلی ثانیه برای هر کدوم کافیه!
    برا اون بخش حرکت بذارین خودم هم تست کنم!الان تو مغازه گیج میزنم!

  12. کاربران زیر از این پست مفید agraphic تشکر نموده اند:

    (IOJOI) (08-18-2014)

  13. #18
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    علت چشمک زدن در حالت حرکت مربوط میشه به این دستور که قرار دادید:
    PortB=0xFF
    مشخصا با این دستور وقتی شما به اندازه 45 میلی ثانیه صبر میکنی کل صفحه به همون اندازه خاموش میشه و چیزی دیده نمیشه!
    برای حرکت که بینش هم مکث باشه هنوز چیزی به ذهنم نرسیده!

  14. کاربران زیر از این پست مفید agraphic تشکر نموده اند:

    (IOJOI) (08-19-2014)

  15. #19
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط agraphic نمایش پست ها
    علت چشمک زدن در حالت حرکت مربوط میشه به این دستور که قرار دادید:
    PortB=0xFF
    مشخصا با این دستور وقتی شما به اندازه 45 میلی ثانیه صبر میکنی کل صفحه به همون اندازه خاموش میشه و چیزی دیده نمیشه!
    برای حرکت که بینش هم مکث باشه هنوز چیزی به ذهنم نرسیده!
    برای روشن کردن دیتای هر ستون به پین B اون ستون صفر میدیم و بعد از اینکه یه تاخییر مثلا 2 میلی ثانیه روشن بود با PortB=0xFF اون پین رو یک میکنیم و میریم سراغ ستون بعدی در مورد فرکانس 65 هرتز که گفتید فرکانس رو بالا بردم و 100 میکرو ثانیه در برنامه گزاشتم ولی بازم چشمک میزد با کمتر کردن تاخییر شدت نور هم کم میشه.اون حلقه for مربوط به نمایش ثابت یه حرف میشه که برای نمایشش بدرستی عمل میکنه فکر میکنم مشکل در بیرون این حلقه هست.همون تاخییر 45 میلی ثانیه
    ویرایش توسط (IOJOI) : 08-19-2014 در ساعت 11:55 AM

  16. کاربران زیر از این پست مفید (IOJOI) تشکر نموده اند:

    agraphic (08-19-2014)

  17. #20
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    آقا راه حل رو یافتم
    شما به جای وقفه باید یه حلقه قرار بدی!
    حلقه نمایش شما با فرض 2 میلی ثانیه 16 میلی ثانیه طول میکشه که اجرا بشه!حالا ما مثلا میخایم بعد از 45 میلی ثانیه بره بخش بعدی!
    برا همین یه حلقه میذاریم که حلقه نمایش رو 3 بار نمایش بده که در کل میشه 48 میلی ثانیه!
    بعدش هم حلقه اصلی شما!
    کد:
    #include <mega32.h> #include <delay.h> #define xtal 16000000 unsigned char k; int i; int j; int loop; //For loop unsigned char arr[24]={0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x38,0x20,0x20,0x20,0xA0,0x20,0x20,0x38,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00}; void main(void) { PORTA=0xFF; DDRA=0xFF; PORTB=0xFF; DDRB=0xFF; while (1) { for(i=0;i<17;i++) { j+=i; for(loop=0;loop<3;loop++) { for(k=0;k<8;k++) { PORTA=arr[j]; PORTB&=~(1<<k); delay_ms(2); PORTB=0xFF; j++; } j-=8; } } } }
    یه تست بکن ببین عملی جواب میده یا نه!
    ویرایش توسط agraphic : 08-19-2014 در ساعت 07:21 PM

  18. کاربران زیر از این پست مفید agraphic تشکر کرده اند:

    (IOJOI) (08-19-2014),LightIran (08-19-2014)

صفحه 2 از 9 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

باز و بسته کردن مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
با کلیک بر روی 1+ ما را در گوگل محبوب کنید