صفحه 3 از 9 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 88

موضوع: قطعات لازم برای یادگیری تابلو روان

  1. #21
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    تشکر
    داشتم روی وفقه کار میکردم ولی این روش خیلی راحت تره.
    نتیجه تست:
    فقط یه بار حرف رو نمایش میده و تکرار نمیکنه و الان سرعتش هم زیاده ولی شدت نورش خوبه.
    اگه بخوایم سرعت حرکت رو تغییر بدیم باید همون 2 میلی ثانیه رو تغییر بدیم؟در این حالت فرکانس کم نمیشه؟

  2. کاربران زیر از این پست مفید (IOJOI) تشکر نموده اند:

    agraphic (08-19-2014)

  3. #22
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    با اون مقدار 2 میلی ثانیه دیگه کاری نداشته باش!برای افزایش یا کاهش سرعت حرکت فقط مقدار loop باید کم و زیاد بشه!مشخصه اگر تعداد loop زیاد بشه سرعت کمتر و اگر کم بشه سرعت بیشتر میشه!
    برای این مورد هم که فقط یکبار اجرا مبشه فقط کافیه بعد از آخرین حلقه یکبار i=0 بشه تا دوباره از نو شروع کنه!یعنی قبل از براکت انتهایی حلقه while

  4. کاربران زیر از این پست مفید agraphic تشکر نموده اند:

    (IOJOI) (08-19-2014)

  5. #23
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط agraphic نمایش پست ها
    برای این مورد هم که فقط یکبار اجرا مبشه فقط کافیه بعد از آخرین حلقه یکبار i=0 بشه تا دوباره از نو شروع کنه!یعنی قبل از براکت انتهایی حلقه while
    متوجه نشدم کجا.چند جا قرار دادم نشد.لطفا کد رو قرار بدید.

  6. #24
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط (IOJOI) نمایش پست ها
    متوجه نشدم کجا.چند جا قرار دادم نشد.لطفا کد رو قرار بدید.
    با رنگ قرمز مشخص کردم

    کد:
    while (1) { for(i=0;i<17;i++) { j+=i; for(loop=0;loop<3;loop++) { for(k=0;k<8;k++) { PORTA=arr[j]; PORTB&=~(1<<k); delay_ms(2); PORTB=0xFF; j++; } j-=8; } } i=0; }
    البته الان که دیدم چه راه کار مسخره ای!خب خود حلقه i رو صفر میکنه دیگه!اگر مشکل وجود داشته باشه که کلا نباید اجرا بشه ولی میگین یکبار اجرا میشه
    ویرایش توسط agraphic : 08-19-2014 در ساعت 08:36 PM

  7. کاربران زیر از این پست مفید agraphic تشکر نموده اند:

    (IOJOI) (08-19-2014)

  8. #25
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    بازم نشد فقط یکبار نمایش میده ولی شدت نورش خیلی خوبه.مقدار لوپ رو 40 گزاشتم:
    http://s5.picofile.com/file/81359704..._0247.mp4.html

  9. #26
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    آقا یافتم!جای اون i که برابر صفر میشه j رو برابر صفر بکن!اینجوری حل میشه!
    --------------------------ترکیب پست ها----------------------------------
    نقل قول نوشته اصلی توسط agraphic نمایش پست ها
    آقا یافتم!جای اون i که برابر صفر میشه j رو برابر صفر بکن!اینجوری حل میشه!
    بله.درست شد.بنظر خودم عملکردش خیلی خوبه با کم و زیاد کردن سرعت شدت نورش کم نمیشه.

  10. کاربران زیر از این پست مفید (IOJOI) تشکر نموده اند:

    (IOJOI) (08-19-2014)

  11. #27
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط (IOJOI) نمایش پست ها
    بله.درست شد.بنظر خودم عملکردش خیلی خوبه با کم و زیاد کردن سرعت شدت نورش کم نمیشه.
    حالا روی شیفت به سمت چپ، بالا و پائین کار کنین!بعدش باید اندازه تابلو رو بیشتر کنین! استارت بزنین بقیه هم ملحق میشن!از همه دوستا هم میخام کمک کنن!انجمن یعنی همفکری!اینکه فقط نتیجه نهایی رو ببرین کار درستی نیست!

  12. کاربران زیر از این پست مفید agraphic تشکر کرده اند:

    (IOJOI) (08-19-2014),LightIran (08-19-2014)

  13. #28
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط agraphic نمایش پست ها
    حالا روی شیفت به سمت چپ، بالا و پائین کار کنین!بعدش باید اندازه تابلو رو بیشتر کنین! استارت بزنین بقیه هم ملحق میشن!از همه دوستا هم میخام کمک کنن!انجمن یعنی همفکری!اینکه فقط نتیجه نهایی رو ببرین کار درستی نیست!
    بله.
    قبلش روی دادن کد بیشتر مثلا نمایش یه خط کار میکنم...

  14. #29
    کاربر عادی (IOJOI) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    57
    تشکر
    75
    تشکر شده 15 بار در 10 پست
    یه مشکلی در نمایش حروف وجود داره:
    حروفی که کمتر از 4 ال ای دی در هر ستون روشن داشته باشن نمایش داده میشه ولی اگه تعداد ال ای دی روشن هر ستون بیش از 4 تا بشه حرف بهم میریزه و نمایش داده نمیشه مثلا کد های زیر نمایش داده میشن:
    کد:
         	 0xAA,	//	#.#.#.#.
        	 0xAA,	//	#.#.#.#.
        	 0xAA,	//	#.#.#.#.
        	 0xAA,	//	#.#.#.#.
        	 0xAA,	//	#.#.#.#.
        	 0xAA,	//	#.#.#.#.
         	0xAA,	//	#.#.#.#.                       
         	0xAA 	//	#.#.#.#.
    و
    کد:
        0x55,	//	.#.#.#.#
    	0x55,	//	.#.#.#.#
    	0x55,	//	.#.#.#.#
    	0x55,	//	.#.#.#.#
    	0x55,	//	.#.#.#.#
    	0x55,	//	.#.#.#.#
    	0x55,	//	.#.#.#.#
       	0x55 	//	.#.#.#.#
    ولی کد زیر نمایش داده نمیشه:
    کد:
    	0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x3E,	//	..#####.
    	0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x00 	//	........
    یا
    کد:
    0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x55,	//	.#.#.#.#
    	0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x00,	//	........
    	0x00 	//	........

  15. #30
    مدیر انجمن agraphic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    نوشته ها
    168
    تشکر
    69
    تشکر شده 132 بار در 93 پست
    به جای پورت A از یه پورت دیگه استفاده کنید!ببینید باز مشکل هست

  16. کاربران زیر از این پست مفید agraphic تشکر نموده اند:

    (IOJOI) (08-20-2014)

صفحه 3 از 9 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

باز و بسته کردن مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
با کلیک بر روی 1+ ما را در گوگل محبوب کنید