این خیلی جالب شده
واسه بقیه هم 404 نشون میده؟
واسه ساخت این تونل باید اول یه آینه گذاشت جولوش ال ای دی جلو ال ای دی هم شیشه با برچسب نیمه آینه ایی(یا از همون آینه رفلکس ) درسته؟؟؟؟؟؟
اگه نیست چجوریه بگید میخوام بسازم!!! واسه جلو ال ای دی آینه رفلکس هم جواب میده یا حتما باید از اون برچسب ها خرید
یه آینه پشت قرار داره و یه شیشه که جلوش برچسب جیوه قرار داره جلوش!بین این دو تا شیشه هم باید یه قابی درست کنی که ال ای دی ها دور این قاب قرار می گیرن.مثل قاب تابلو فرض کن!برای جلو هم تست نکردم که میشه یا نه ولی احتمالا بشه!
چیز خیلی جالبیه برا دکوراسیون و همچنان منتظریم مدیر گرامی یه آموزش کلی براش قرار بده تا یه سری اشکالات ریزی که داریم برطرف بشه!
electronick (01-19-2015),hoomn (10-23-2014)
حالا این برچسب جیوه درصد داره عین برچسب دودی کردن شیشه ماشین؟؟؟؟؟؟!! چند درصدش بگیرم خوبه؟//
از کجا باید بگیرم شیشه فروشی دارن؟
والا ما که فقط یه نوع جیوه ای داریم و برای پشت برچسب ها استفاده میشه! می تونی از تابلوسازهایی که برچسب هم میزنن پیدا کنی!قیمت چندانی نداره
hoomn (10-23-2014)
سلام
این برچسب جیوه یا آینه ای رو تو شهرم ندارن چیکار کنم!!؟
همه جا گشتم نداشتن
میگم میشه بجای اون از این شیشه رفلکس ها استفاده کرد؟؟؟
اگر نمیشه جاییی میشناسید تهران ازش این برچسب رو تهیه کنم!!!
hoomn (11-25-2014)
اتفاقا رفتم یه جا که کارش فقط همین بود دستگاه داشت خودش فقط کارش شبرنگ و اینجور چیزا بود اصلا نمیدونست چی هست فیلمش هم نشون دادم نمیدونست!
میگفت برو تزیینات ماشین دارن یکی دیگه میگفت برو پلاستیک فروشیا دارن یکی دیگه میگفت رنگ فروشی بپرسی احتمالا دارن!!!!!
خلاصه دیگه تو شهرومون نه دارن نه تو عمرشون چنین چیزی اوردن و دیدن!!!
اهان خلاصه یه مغازه رفتم پخش شبرنگ و لوازم تابلو ساز بود گفت خودتو خسته نکن برو تهران خیابان فردوسی جنوبی اونجا راسته برچسب فروش ها هست!