ماژول نمایشگر با افزایش دو پله ای نسبت به سال 92 در رتبه هفتم اقلام عمده وارداتی ایران قرار دارد. با توجه به آمار ثبت شده اعلامی از طریق گمرک ارزش ماژول های وارداتی برابر 617 میلیون دلار است که با توجه به اینکه در این آمار ماژول های ال سی دی هم وجود دارد به طور تقریبی حدود 200 میلیون دلار از این مبلغ صرف واردات ماژول تابلو روان شده است. شاید این آمار در نگاهی خوش بینانه نشان دهنده رشد اقتصادی و سطح جامعه ایران در جهت این محصولات باشد ولی با نیم نگاهی به محصولات وارد شده در ایران به خوبی می توان متوجه شد که با سونامی واردات این محصول در بازار مواجه هستیم.
در کشور چین تولید کنندگان همواره رده های کیفی متعددی را برای هر محصولی ارائه می کنند و مشتری بسته به مخاطب نهایی خود از آن کیفیت بهره می برد. نکته قابل توجه در مواجهه با شرکت های چینی آن است که در قریب موارد از اینکه واردکنندگان ایرانی پایینترین درجه کیفی را خریداری می کنند ابراز تعجب می کنند.
با نیم نگاهی به قیمت های چند ساله اخیر متوجه نکته قابل توجهی خواهید شد. در سال 92 قیمت ماژول تابلو روان به طور میانگین حدود 40 هزار تومان بود ولی در سال 1393 این قیمت به حدود سی هزار تومان کاهش پیدا کرده است. این در حالی است که نرخ دلار در سال 92 حدود 3000 تومان بوده و در سال 93 حدود 3500 تومان شده است یعنی در حالت منطقی باید قیمت نسبت به سال 93 در بهترین حالت و با فرض واردات عمده بدون تغییر می ماند نه اینکه کاهش پیدا بکند.
در نهایت می توان متوجه شد که علیرغم تغییرات صورت گرفته و با در نظر گرفتن کاهش قیمت، کیفیت ماژول های وارداتی به شدت کاهش پیدا کرده و به وضوح و با دقت در محصولات موجود در بازار می توان به این موضوع پی برد.
با در نظر گرفتن شرایط فعلی بازار و سیل عظیم علاقمندان برای ساخت و فروش تابلو روان متاسفانه آینده خوبی متوجه این صنعت نخواهد بود و به زودی با حجم عظیم خرابی ها و افت شدید کیفی این محصولات روبرو شده و در نتیجه باعث افت شدید رضایتمندی از این محصول در بازار خواهیم بود، به گونه ای که تابلوهای ال ای دی در نظر عموم به محصولی بی کیفیت بدل خواهند شد و تقاضا برای خرید و استفاده از این محصولات کاهش پیدا خواهد کرد.